Asiakastarinoita

Alla asiakkaiden kommentteja tapaamisen jälkeen. He ovat lupautuneet kertomaan, miten hankkeen on kokenut yrityksen näkökulmasta.

”Muuramesta Ledi Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Sirkku Vahvaselkä-Vuorenpää kokee saaneensa hankkeesta paljon irti. – Tapaaminen kesti muutaman tunnin ja siinä ajassa ennätettiin ruotia Ledi Groupin uuden hallituksen tulevaa tehtävälistaa tarkasti. Arvatenkin uusi hallituksemme sai pitkän listan, mitä kuuluisi käydä läpi ja käsitellä hallituksessa, Vahvaselkä-Vuorenpää kertoo. – Esimerkiksi hallituksen kokousten vuosikello on tuonut ryhtiä kokouksiin ja ennustettavuutta, kun tietää tarkalleen, milloin kokoonnutaan ja mitä Arton antamasta hallitukset töihin -aineistosta käsitellään seuraavassa kokouksessa. Suosittelen lämpimästi hankkeeseen osallistumista. Se herättää huomaaman missä yritys on menossa ja onko hallitustyöskentely asianmukaista ja tehokasta sekä tuoko se lisäarvoa yritykselle.”

”Kolmisen tuntia vierähti pohtiessamme yhtiötä, hallitusta ja muutenkin tämän päivän yrittämistä.
Jo etukäteen tiesin, että varmasti palaverista jää mietittäväksi mahdollisia kehittämistoimenpiteitä.
Ja näitähän jäi. Oikeastaan suurempana oppina tuli, että yhtiön alkutaipaleella kannattaa paneutua hallitukseen ja sen toimenkuvaan.
Mutta varmasti totuus on, että siinä vaiheessa on niin monta muutakin mietittävää, niin helposti asia jää tulevaisuuteen.
Ehkä tässä tapauksessa voidaan sanoa, koskaan ei ole liian myöhäistä.
Kiitos Arto!”
Terveisin,
Multi-snowtech oy, Pekka Virolainen
Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä Finland
Tel 358 40 728 6415
www.multisnowtech.fi

Alla olevissa videoissa Iris Mäkinen kertoo mitä riippumaton jäsen on tuonut hyvää yrityksensä hallituksen toimintaan.

Alla olevasta linkistä löytyy luettavaksi Keski-Suomen Yrittäjien lehdessä oleva juttu, missä on haastateltu hotelli Keurusselän yrittäjä Iris Mäkistä, miksi hän päätti aloittaa oman yrityksensä hallitustoiminnan kehittämisen.