Kultainen Nuija 2017 projekti päätökseen. Eilen palkittiin HappyOrNot kultaisella Nuijalla. Proventia Oulusta ja Firstbeat Jyväskylästä pääsivät mitallisijoille.

24.5.2017

Seitsemännen Kultaisen Nuijan sai HappyOrNot

Kultainen Nuija on huomionosoitus ja tunnustus hyvästä hallitustyöstä. Sen jakaa

Hallituspartnerit ry alueellisine sisarjärjestöineen.

Kultaisen Nuijan 2017 sai hyvin menestynyt ja kehittyvä pk-yritys, jossa yrityksen hallituksen rooli kehitystyössä on ollut merkittävä: HappyOrNot Oy Tampereelta. HappyOrNot on hymiöistään tunnettu kansainvälisesti toimiva edelläkävijä asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyyden raportoinnissa.

Loppukilpailun kolmen kärkeen ylsivät myös oululainen ympäristöteknologiayhtiö Proventia Group Oy, joka tarjoaa teknologioita ja palveluja moottori- ja ajoneuvoteollisuuden tarpeisiin sekä jyväskyläläinen hyvinvoinnin ja huippu-urheilun parissa toimiva Firstbeat Oy, jonka kehittämä sydämen sykeanalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia.

Aiempina vuosina Kultaisen Nuijan ovat saaneet SE Mäkinen Logistics Oy Vantaalta, Lappset Oy Rovaniemeltä, Robit Rocktools Oy Lempäälästä, Serres Oy Kauhajoelta, Pohjola Rakennus Oy Tampereelta ja Gofore Oy Tampereelta.

Kultaisen Nuijan palkintolautakunnassa olivat Outotec Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Alahuhta, Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi, Fortum Oyn hallituksen puheenjohtaja Sari Baldauf, liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner ja Katsa Oy:n toimitusjohtaja Timo Salli.

Palkintolautakunnan keskeisiä kriteereitä kilpailussa olivat yrityksen tulos ja sen kehittyminen, kasvustrategia ja selkeä työnjako hallituksen ja operatiivisen johdon välillä sekä hallitustyön vaikuttavuus yrityksen menestykseen.

Hallituspartnerit ry luovutti Kultaisen Nuijan Kauppalehden Kasvajat-kiertueen Helsingin tilaisuudessa.

Hallituspartnerit toimivat kymmenenä alueellisena yhdistyksenä, joissa jäseniä on yli 600. Järjestö välittää pk-yritysten hallituksiin asiantuntevia jäseniä. Hallituspartnerit ja Suomen kauppakamarit järjestävät valtakunnallisesti merkittävään HHJ-koulutuskokonaisuuteen sisältyviä koulutuksia. Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -kurssin on suorittanut noin 6800 ja HHJ-puheenjohtaja -kurssin on suorittanut 450 henkilöä.

Lisätietoja:

Hallituspartnerit ry:n Tampereen puheenjohtaja Martti Silvennoinen, 0400 702 535